Backup

Elke 5 seconden wordt er een website gehacked. 

Dat betekent dat er dagelijks om en nabij de 17 duizend websites worden gehacked. Websites worden gehacked met allerlei verschillende doelen.
- Het verspreiden van schadelijke software;
- Het verspreiden van virussen;
- Het inzamelen van gegevens van de bezoekers;
- Haat en pesterijen; 
- Voor de "lol"; 

Voorkomen kan niet, de kans verkleinen en de schade beperken kan wel

100% voorkomen kan helaas niet. Telkens vinden dit soort mensen nieuwe manieren om in te breken in websites. Als u gebruik maakt van een website op basis van een CMS (Content Management Systeem) dan is het aan te raden deze zo up-to-date mogelijk te houden. Daarnaast biedt RVO-net.nl de mogelijkheid tot een backup systeem. Hiermee wordt de website op dagelijkse of op wekelijkse basis opgeslagen op een van de beveiligde servers van RVO-net.nl. Hiermee bent u verzekerd van 2 versies van uw wesbite. Een versie die online staat, en een versie die opgeslagen wordt op een server. Doordat RVO-net.nl meerdere versies van uw website bewaard, kunt u altijd terug naar een bepaalde datum. En dit is ook handig voor wanneer een update fout gaat, of u per ongeluk iets weggooit.

Vandaag besteld, is dezelfde nog online

RVO-net.nl ontzorgd u in uw website vragen. Als u vandaag besteld dan is uw backup dienst dezelfde dag nog actief *. 

Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is aan de rechterkant van deze pagina op het formulier: "Aanvraagformulier" te klikken.

U kunt in dit formulier aangeven of u vooraf een offerte wenst te ontvangen. Als u dit niet aanklikt wordt het aanvraag proces in gang gezet en ontvangt u ook het factuur van RVO-net.nl. In het geval van een offerte dient u eerst akkoord te geven op de offerte alvorens het proces in gang wordt gezet.

U kunt ook via ons contact formulier op de pagina "Contact" contact met ons opnemen. Ook hierin zullen wij u zo snel mogelijk te woord staan.

* RVO-net.nl dient wel een aantal gegevens van u te ontvangen om de backup wijze in te regelen