Huisstijl & Logo's

Uw bedrijf herkenbaar maken kunt u allereerst doen door een doordacht logo te gebruiken. Dit logo komt terug in al uw communicatie met uw klanten. Zoals op uw visitekaartjes, uw offertes en uw facturen. Maar natuurlijk ook op briefpapier, enveloppen en uw website.

RVO-net.nl heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen van logo's en huisstijlen. In combinatie met een nauwe samenwerking met een grote drukker in Nederland weten wij hoe deze zaken aangeleverd moeten worden en zorgen wij er voor dat u uw ontwerp ook kunt blijven gebruiken in de toekomst. 

Een logo door anders te zijn

Elk bedrijf heeft zijn eigen manier van uitten. De ene met een simpel logo met alleen tekst. De andere met veel afbeeldingen, vormen en tekst. Bij grote bedrijven ziet u dit verschil ook en dat maakt het herkenbaar. Wanneer uw bedrijf groeit, groeit het bereik van uw logo ook mee en zal u herkent worden. 

Werkwijze

RVO-net.nl kan zowel adviserend als uitvoerend zijn op het gebied van logo's en huisstijlen. Wij maken niet alleen wat wij mooi vinden of wat u direct aan ons vraagt, wij nemen ook dat stapje extra door een voorbeeldje geven wat wij denken dat u nodig heeft. Uiteraard krijgt u van ons ook voorbeelden over hoe u het aan ons vraagt. U kunt dan zelf vrijblijvend kiezen tussen het mooiste ontwerp wat wij dan voor u gaan uitwerken tot een uiteindelijk ontwerp.

Als wij het logo hebben gemaakt, dan kunnen wij ook doorgaan met het maken van de huisstijl. Uiteraard volgens uw wens met wat u graag wilt uitstralen. Bij onze "Alles kan" en "The Sky is the Limit" mentaliteit hebben wij al meerdere projecten met succes afgerond.

Prijzen

Elk logo en elk ontwerp is bij ons uniek. Bij de een is het meer tijd als bij een ander. Wij hebben ook een "Low Cost" mentaliteit. U krijgt dus uiteindelijk veel kwaliteit, voor relatief weinig geld. Als u ons een e-mail stuurt naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het contact formulier op deze website invult, en uw wensen hierin vermeld, kunnen wij u snel informeren over de verwachte kosten. Wij proberen altijd binnen deze kosten te blijven, mochten we tijdens het project zien dat dit meer wordt, zullen wij dit direct met u overleggen en een voorstel doen. Zo bent u altijd op de hoogte. Geen zorgen, de kosten vallen altijd mee!

Voorbeelden

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van de logo's en huisstijlen die wij hebben gemaakt. U kunt dit gebruiken ter inspiratie of als voorbeeld voor uw eigen logo!

Lou Loene
      

ProxEventsSH Drivers