Webdesign

Inmiddels is het 2015. We kunnen wel stellen dat de advertentie in de krant verleden tijd is. Een heel groot percentage van de Nederlanders hebben de beschikking tot Internet en dit is daarom het grootste en het beste medium om uw bedrijf, vereniging of uw hobby op de kaart te zetten.

Veel mensen haken af bij termen als PHP, HTML, MySQL, Domeinnaamregistratie en DNS. RVO-net.nl kan u hierbij helpen door voor u een website te creeëren welke volledig naar uw wens word opgebouwd. Uiteraard kunt u hiervoor gebruik maken van het advies wat wij naar u uitbrengen, en dit is geen standaard document, maar een op maat geschreven advies over hoe u het beste uw bedrijf, vereniging of hobby op internet kunt presenteren.

Om u een idee te geven over hoe wij te werk gaan, houden wij vooral het volgende stappenplan aan

- Bijeenkomst om de wensen en visies te bespreken (Real Life afspraak, of een telefoon gesprek);
- Een voorstel vanuit RVO-net.nl, volledig gepersonaliseerd en met voorbeelden;
- Bijeenkomst om het voorstel te bespreken en daarover passende afspraken te maken. Hierin word besproken:
 * Wat wordt er gerealiseerd;
 * Hoe wordt het gerealiseerd;
 * Wanneer wordt het gerealiseerd;
- Uiteraard, de daadwerkelijke actie tot het maken van een "Acceptatie omgeving". Dit is een live werkende website waar u de functies kunt testen en eventueel wijzigingen kunt aangeven;

Na de laatste wijzigingen volgt:
- De oplevering;

Tijdens de oplevering kunt u een volledig werkende website verwachten met alle functies zoals ze besproken zijn. U kunt van ons een handleiding verwachten waarin staat beschreven hoe u zelf teksten en afbeeldingen kunt aanpassen op de website.

2 weken na de "Livegang" van de website, hebben we contact of alle wensen zijn voldaan en of er nog zaken naar boven zijn gekomen. Dit doen we uiteraard ook in een persoonlijk gesprek tijdens een Real Life bijeenkomst of over de telefoon.

Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is aan de rechterkant van deze pagina op het formulier: "aanvragen" te klikken.

U kunt in dit formulier aangeven of u vooraf een offerte wenst te ontvangen. Als u dit niet aanklikt wordt het aanvraag proces in gang gezet en ontvangt u ook het factuur van RVO-net.nl. In het geval van een offerte dient u eerst akkoord te geven op de offerte alvorens het proces in gang wordt gezet.

U kunt ook via ons contact formulier op de pagina "Contact" contact met ons opnemen. Ook hierin zullen wij u zo snel mogelijk te woord staan.