Webhosting

Wat is webhosting?

Simpel gezegd is Webhosting een stukje ruimte wat u huurt op een server die beschikbaar is voor het internet. Als u een bestand hierop plaatst dan is het beschikbaar voor het internet. 
Bij RVO-net.nl staan deze servers in een datacentrum en bent u verzekerd dat uw website altijd* online is.

In de praktijk is dit toch lastiger dan gedacht, want u wilt dan ook graag naar uw eigen domeinnaam toe gaan om deze bestanden te benaderen. En ook zou het leuk zijn om een aantal webpagina's te delen op het internet. RVO-net.nl ontzorgd u hierin en kan alles voor u inregelen zoals u dat wil.

Om een "website beschikbaar" te maken heeft u ook een domeinnaam nodig (zie hiervoor de pagina: "Domeinnamen"). Een domeinnaam wordt gekoppeld aan een webhosting pakket waardoor het webhosting pakket beschikbaar wordt voor het internet. 

Webhosting en een Domeinnaam worden afzonderlijk van elkaar gezien en kunnen ook afzonderlijk van elkaar besteld worden.

Geen pakketten, maar alleen wat u nodig heeft

RVO-net.nl gelooft in hosting op maat. Geen standaard pakketten met limieten waar u niets aan heeft. U heeft meer aan een pakket dat op uw wensen en behoeften is afgestemd.

Door onze jarenlange ervaring in de webhosting en webdesign wereld weten wij wat u ongeveer nodig heeft en kunnen daarop een pakket op maat maken. Uiteraard voorzien wij u in alle functies en opties die u nodig heeft om een website of webshop te laten werken. Denk hiervoor aan MySQL Databases, E-mail adressen, meerdere FTP gebruikers en natuurlijk veel meer.

Vandaag besteld, is dezelfde dag nog online

Zoals eerder gezegd, RVO-net.nl ontzorgd u in uw webhosting vragen. Als u vandaag besteld dan is uw webhosting pakket dezelfde dag nog beschikbaar. In de regel is uw webhosting en domeinnaam "pakket" binnen 4 uur beschikbaar!

Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is aan de rechterkant van deze pagina op het formulier: "Aanvraagformulier" te klikken.

U kunt in dit formulier aangeven of u vooraf een offerte wenst te ontvangen. Als u dit niet aanklikt wordt het aanvraag proces in gang gezet en ontvangt u ook het factuur van RVO-net.nl. In het geval van een offerte dient u eerst akkoord te geven op de offerte alvorens het proces in gang wordt gezet.

Denkt u er aan dat bij een webhosting pakket 9 van de 10 keer een domeinnaam hoort. U heeft altijd een domeinnaam nodig om uw website te kunnen bereiken. Ook dit kunt u invullen in het aanvraag formulier.

U kunt ook via ons contact formulier op de pagina "Contact" contact met ons opnemen. Ook hierin zullen wij u zo snel mogelijk te woord staan.
* Aan de hand van Service SLA's kan RVO-net.nl een Up-Time garanderen van 99% op basis van 1 jaar.