Over Ons

RVO-net.nl is bedacht in 2012, maar officieel opgericht in 2014 en is bezig om er vooral te zijn voor de klant. Het beantwoorden van vragen en het bieden van diensten met betrekking tot webdesign, webhosting en grafisch ontwerp. Met de toenemende complexiteit van websites, de behoefte om de content zelf aan te passen, en de mogelijkheden voor contact met Social Media zoals Twitter, Facebook en LinkedIn.

RVO-net.nl heeft de visie om de klant te ontzorgen in alles wat bij de website hoort. De ontwikkeling, onderhoud en hosting. Daarbij kunnen wij ook advies uitbrengen over de huidige website en over de huidige hosting. RVO-net.nl kan ook voor u het contact onderhouden met uw huidige webhost.

Door onze jarenlange ervaring binnen webhosting en webdesign kunnen wij een link vormen tussen klant en techniek. Ingewikkelde verhalen laten wij het liefst achterwege en richten wij ons op datgeen waar het over gaat, dat uw website optimaal functioneert.

Ons belangrijkste doel is volledige klanttevredenheid. Dat zorgt ervoor dat onze klanten klant blijven, en dat zij onze best denkbare ambassadeurs zijn!

Risico vrij

Voor onze bedrijfsopzet kunt u risicovrij met RVO-net.nl in zee gaan. Wij communiceren transparant zonder kleine lettertjes. Wij doen geen investeringen met geleend geld/geld wat we niet hebben en daarom nemen wij het risico niet dat er daar iets mis mee gaat. Het unieke van RVO-net.nl is dan wel dat wij altijd innoverend denken in een markt die elke dag veranderd.

Afspraak is Afspraak

Deze veelgebruikte term is van toepassing bij ons. Wij houden ons graag aan de afspraak. Mede dankzij onze transparante communicatie kunnen wij u een goede inschatting doen van bepaalde zaken. Mochten wij daar over heen gaan, lichten wij u daar ruim van te voren over in. Hierdoor weet u wat er gaande is, en kunnen wij onze regel, "Afspraak is Afspraak" met u nakomen.

Wilt u meer informatie?

Als u nieuwsgierig bent voor de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan contact op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of bel ons op telefoonnummer: +31 619 95 1774